Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

HDP-9000EX 1,8x

Raynox HDP-9000EX 1,8x

Artikelnummer: 300462
10 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Kom närmre ditt motiv
Raynox HDP-9000EX är en 1,8x telelins som förlänger brännvidden vilket gör att du kan komma närmre ditt motiv. Brännviddsfaktorn är 1,8x vilket gör att exempelvis ett objektiv på 200 mm istället blir på 360 mm (200 x 1,8 = 360). HDP-9000EX har hög optisk upplösning vilket gör den lämplig att användas på HD- och 4K-kameror i alla situationer då du vill komma närmare, oavsett om det handlar om stillbildsfotografering eller filmning.

Konstruktionen är av kraftig metall och samtliga linselement är antireflexbehandlade för att minimera störande ströljus så att du får ett optimalt inflöde av ljus. Linserna är av typen High Definition för absolut bästa detaljåtergivning och färgexakthet. Då HDP-9000EX inte har några mekaniska delar påverkas inte kamerans bländare, vilket betyder att f-stop inte förändras med linsen monterad på kameran.

Raynox HDP-9000EX passar på objektiv med 72 mm filtergänga. Objektiv med annan filtergänga kan användas med hjälp av stepringar.

Levereras med:

  • Lins HDP-9000EX
  • Linsskydd x2
  • Motljusskydd LS-108
  • Enkel väska
  • Engelsk manual
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.