Makrolins MSN-505 2,5x inkl universaladapter

Raynox Makrolins MSN-505 2,5x inkl universaladapter

Artikelnummer: 555026
1 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raynox MSN-505 är en ultramakrolins och ger alltså extremt mycket makro. Du monterar den på din kamera eller videokamera eller och får 33 diopters förstoringsgrad. Observera att den faktiska förstoringen är olika beroende på hur mycket förstoringsgrad ditt objektiv har. Detta kan varierar från 12x upp till 24x förstoring, men det är väldigt mycket makro med MSN-505. Om en MSN-505 monteras på en kamera med 50 mm-objektiv blir det inte exakt samma resultat som monterad på en 105 mm, och är det ett objektiv som i sig har ett makroläge påverkas även det.

Den bakre gängan på linsen är 37 mm och kan anslutas direkt på objektiv med 37 mm filtergänga. Med den medföljande universaladaptern UAC3500 kan du ansluta MSN-505 på objektiv från 52 mm till 67 mm filtergänga.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.