Telelins DCR-2025 Pro 2,2x

Raynox Telelins DCR-2025 Pro 2,2x

Artikelnummer: 555059
3 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raynox DCR-2025 Pro - 2,2x tele till 4K-kameror

Raynox DCR-2025P Pro är en telelins med hög optisk upplösning för 4K video- och stillbildskameror. Linsen monteras direkt på objektivet och ökar brännvidden optiskt med en omvandlingsfakor på 2,2x så att du kommer mer än dubbel så nära ditt motiv.

Hög optisk kvalitet

Telelinsen ger ingen förändring av bländare eller slutartid eftersom inga mekaniska delar finns i konstruktionen. Samtliga linselement i Raynox DCR-2025 Pro är av typen "High Index Coated Optical Glass" och alla ytor är antireflexbehandlade för bästa ljustransmission utan störande reflexer. Tack vare den höga optiska kvaliteten passar linsen perfekt för kameror med hög upplösning i HD och 4K.

Passar med:

Den bakre gängan på linsen är 62 mm vilket innebär att den kan anslutas direkt på objektiv med 62 mm filtergänga. I förpackningen medföljer även fyra stycken stepringar så att du kan montera linsen på objektiv med 43, 52, 55 och 58 mm filtergänga.

Levereras med:

  • Lins DCR-2025 Pro
  • Linsskydd x2
  • Extra stepringar för 43, 52, 55 och 58 mm
  • Motljusskydd LS-082
  • Enkel väska
  • Manual på engelska
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.