Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vidvinkellins HD-3035 Pro 0,3x 27-43mm

Raynox Vidvinkellins HD-3035 Pro 0,3x 27-43mm

Artikelnummer: 555007
1 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Raynox HD-3035PRO - supervidvinkel/semifisheye-lins

Raynox HD-3035PRO är en supervidvinkellins som har så pass mycket vidvinkel att den gränsar till fisheye. Med en omvandlingsfaktor på 0,3x får du 180% mer yta i bilden - utan försämrad bildkvalitet.

  • Omvandlingsfaktor på 0,3x
  • Passar på objektiv med en filtergänga på 27, 30, 30.5, 34, 37 och 43 mm
  • Motljusskydd medföljer

Mycket kompatibel

Raynox HD-3035PRO har en anslutningsgänga på 37mm och skruvas enkelt fast på objektivets befintliga filtergänga. I förpackningen medföljer extra stepringar som gör att du även kan skruva fast linsen på objektiv med filtergänga 27, 30, 30.5, 34, och 43 mm. I förpackningen ligger dessutom motljusskyddet LS-03W för optimerad fotografering och filmning i 16:9.

Hög kvalitet utan optisk försämring

Den optiska upplösningen på Raynox HD-3035PRO är på 520 linjer per millimeter. Detta innebär optiska element med hög prestanda utan optisk försämring vilket gör att linsen fungerar perfekt för kameror med mycket hög upplösning, till exempel HD- och 4K-kameror. Samtliga linselement är dessutom antireflexbehandlade av typen High Definition för allra bästa detalj- och färgåtergivning och klarar av full zoomning och autofokus i alla lägen.

Levereras med:

  • Lins HD-3035PRO
  • Linsskydd x2
  • Stepringar till 27, 30, 30.5, 34, och 43 mm
  • Motljusskydd LS-03W
  • Enkel väska
  • Engelsk manual
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.