Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

GS med ProArm + väska

ReadyRig GS med ProArm + väska

Artikelnummer: 1037185
29 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Avlastningssytem för gimbals och kamerarigg upp till 18kg

Ready Rig är ett avlastningssystem för din videorigg. Genom att hänga din gimbal med kamera i Ready Rig GS så hamnar vikten på höften. Detta avlastar armarna och låter dig arbeta längre och med högre vinklar som normalt sätt skulle innebära en ansträngande arbetsposition.

Fördelar:

  • ProArms
  • Minskad belastning för armarna
  • Ökad stabilitet
  • Mobil och kompakt

ProArms

ProArm till din ReadyRig GS är en uppsättning kraftigare förlängningsbara kolfiberarmar och hållare som ger dig ökad räckvidd och hållare för din monitor.

Minskad belastning för armarna

Då vikten från kamerarigg och gimbal distribueras över kroppen och framförallt höfterna i kombination med att armarna på Ready Rig hjälper till med lyftkraft så minskar belastningen på kroppen avsesvärt. Du kan anpassa Ready Rig GS i höjdled för att passa olika personer och en grovinställning för vikten görs via en platta på ryggen. Små viktjusteringar görs genom att flytta kolfiberarmarna frammåt eller bakåt.

Ökar stabilitet

Genom att minska belastningen på kroppen minskar och risken för skakningar på grund av trötta armar. Tagningar som sker över huvudhöjd blir lättare att genomföra och du kommer kunna använda kamerariggen under längre perioder vilket leder till ökat effektivitet.

Mobil och kompakt

Ready Rig GS håller en smal profil vilket gör det lätt för operatören att uppskatta vilka utrymmen som går att röra sig i. Du kommer kunna passera igenom dörröppningar, in genom bildörrar och andra smalare utrymmen.

Snabbkoppling för gimbal (ingår ej)

Ready Rig har en snabbkoppling (ingår ej) för i stort sätt alla gimbals som till exempel DJI Ronin, Ronin-M, Ronin-MX Ronin 2 eller Freefly MoVI Pro med kameran monterad i hängande position

Levereras med:

  • Ready Rig ram med axelstöd och hållare
  • 2x kolfiberarmar
  • 2x motviktskablar
  • Väska för transport
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.