Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

L-bracket till 1Dx & 1Dx Mark II

Really Right Stuff B1DXMKII L Plate for 1Dx I/II

Artikelnummer: 1043878
  • Passar till EOS 1D x & 1D x Mark II
  • Vikten centrerad över stativhuvudet vid stående fotografering
  • Ger tillgång till kontakter och batteri
5 399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

L-bracket till Canon EOS 1Dx & 1Dx Mark II

L-bracket är en stabil kameraplatta för montering på stativhuvud med Arca-standard. L-formen gör att du kan använda kameran i stående läge med vikten centrerad över stativhuvudet. Du får full tillgång till batteri och kontakter, kan ta bort sidan vid behov och kan montera en sling-rem i 1/4"-gängan i botten.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.