Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameraplatta B5D3-LA till 5D Mark III utan b-grep

Really Right Stuff Kameraplatta B5D3-LA till 5D Mark III utan b-grep

Artikelnummer: 323062
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stabil kameraplatta för Canon EOS 5D MK-III

Kameraplattorna från Really Right Stuff är specialdesignade för att passa formen på varje unikt kamerahus, och tillverkade i robust aluminium. De är fullt kompatibla med alla Arca-Swiss quickrelease-system, för maximal mobilitet och flexibilitet. L-formen gör att kameran alltid är precist centrerad över stativets apex, vilket borgar för ultimat stabilitet och bildkvalitet. Denna platta passar Canon EOS 5D MK-III.

Levereras med:

  • Kameraplatta B5D3-LA
  • 1x 1/4"-skruv
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.