Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

L-Bracket BD4-L för Nikon D4

Really Right Stuff L-Bracket BD4-L för Nikon D4

Artikelnummer: 1003221
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

L-bracket BD4-L för Nikon D4

Really Right Stuff L-bracket är specialdesignat för en kameramodell. Tack vare det passar den extremt bra, men endast på den modellen.
L-Bracket gör det möjligt att montera kameran centralt över kulleden, både i stående och liggande läge.

Fördelar:

  • Maximal passform
  • Arca-swiss standard
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.