Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LCF-41 fot för Canon EF 200mm f/2L IS USM

Really Right Stuff LCF-41 fot för Canon EF 200mm f/2L IS USM

Artikelnummer: 1028578
1 695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Stabil och stadig objektivfot

Med LCF-41 monterad på ditt Canon EF 200mm f/2L IS USM får du ordentlig stabilitet av ditt objektiv. Foten ersätter originalfoten på ditt objektiv och har en inbyggd dovetail-montering och är kompatibel med Arca-Swiss. Designen ger även god balans till ditt objektiv tillsammans med 1,4x telekonverter.

  • Gjord av fräst CNC 6061-T6 aluminium
  • 1/4"-20-gänga
  • Arca-Swiss-kompatibel

Montering

Avmontering av originalfoten görs med hjälp av medföljande insexnyckel. LCF-41 monteras sedan med de fyra skruvarna från originalfoten.

Levereras med:

  • LCF-41 fot
  • M2.5 insexnyckel för M3 säkerhetsskruvar
  • 2 st M3 säkerhetsskruvar
  • Manual
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.