Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sökare GV-1 till Caplio GR

Ricoh Sökare GV-1 till Caplio GR

Artikelnummer: 803030
2 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sökare till Caplio GR

GV-1 är en extern sökare speciellt anpassad för filmning med digitalkamerorna i GR-serien. Den monteras snabbt och enkelt på blixtskon ovanför objektivet, och har två ramar som motsvarar 28 mm och 21 mm, och ger ett synfält på ca. 90%. Levereras med väska.

Passar följande produkter:

  • GR
  • GR Digital II
  • GR Digital III
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.