Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Billaddare 2x12V + USB RMS7

Ring Billaddare 2x12V + USB RMS7

Artikelnummer: 7000643
185 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ring RMS7
Två stycken 12 volt DC uttag samt ett 5 volt 0.5 ampere USB uttag. LED "neon" ljusringar som vias var uttagen är vid nattkörning. För laddning av MP3 spelare och mobiltelefoner. Spiralkabel och batteri analysator. Tillverkad av repsäkert, stötsäkert ABS som matchar kvalitetsinterior i bilen.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.