M1 dynamisk mikrofon med i-XLR adapter

Røde M1 dynamisk mikrofon med i-XLR adapter

Artikelnummer: 1030098
  • Inklusive adaptern i-XLR
  • Dynamisk mikrofon, anpassad för livesituationer
  • Designad för sång och tal med varm återgivning
  • Väl avskärmad signal tack vare njurkaraktär på kapseln
1 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

M1 dynamisk mikrofon med i-XLR adapter
Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 6 meter
Mikrofonstativ med teleskopbom MS232BK
2 575 SEK
M1 dynamisk mikrofon med i-XLR adapter
Puffskydd 35/50, diameter 35mm, höjd 50mm
RM1 Mikrofonhållare
2 361 SEK

Med varm återgivning av sång och tal, med en konstruktion helt i metall, är Rødes M1 en mikrofon designad för scen- och livebruk. Med upptagningskaraktären njure på mikrofonkapseln skärmas störande ljud och spill från sidorna av, vilket gör att fullt fokus riktas mot rösten. Tillsammans med adaptern i-XLR ansluter du den till din mobiltelefon för enkel inspelning.

Fördelar

M1 är byggd för att klara av svettiga konserter och tuffa liveproduktioner och fungerar precis lika bra på sång och tal som gitarrförstärkare och bastrummor. Med Rødes livstidsgaranti (vid registrering på deras hemsida) har du en produkt som du kan lita på, kväll efter kväll.

Levereras med

  • Røde M1
  • ZP1 mjuk väska
  • RM1 mikrofonhållare
  • Røde i-XLR

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.