Mikrofon M5 matchat par

Røde Mikrofon M5 matchat par

Artikelnummer: 1021465
1 795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Röde M5 matchat par består av två identiska mikrofoner som är noga utvalda för att ge dig exakt samma förutsättningar på bägge mickarna.

Mikrofonen är en kondensatormick med upptagningskaraktär kardioid. Mikrofonen är endast 10 cm och är en aukustiskmikrofon med väldigt klar ljudbild och passar perfekt för dig som arbetar i studio och med scenljud.

Fördelar

  • Kardioid upptagningskaraktär
  • Metallhölje ger tålighet
  • 1/2 tums kapsel med gulpläderat membran

Levereras med

  • Två mikrofoner
  • Dubbla mikrofonhållare
  • Puffskydd
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.