Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre

Røde Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre

Artikelnummer: 1006212
990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre
Mikrofonbom 2 meter, Mikro Boompole
DCS-1 Dubbelblixtsko för Wireless GO
1 834 SEK
Mikrofon VideoMic med Rycote Lyre
SC4 kabel 3,5mm TRS-hona till 3,5mm TRRS-hane
CS-20 Hot Shoe Extension Bar 200mm
1 518 SEK

Röde Videomik
Röde VideoMik är en professionell shotgunmik. Baserad på senaste teknologin inom filmindustrin så är VideoMik designad speciellt för att användas med högkvalitativa digitala videokameror. Egenskaper som lågt brus och ovanligt bred bandvidd för storleken. Ultralätt, kraftig ABS kontruktion. Drivs med ett standard 9-volts batteri. Switch för högpassfilter eliminerar oönskat rummel och lågbas. LED indikator vid låg batterinivå. VideoMik passar till alla Videokameror som har standard Hot-shoe fäste. Ljudet överförs via mini stereoteleplugg. Drivs av ett 9V batteri (medföljer ej)

Levereras med:
Puffskydd

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.