Ljudstudiokit med Røde-mikrofon, hörlurar, högtalare och ljudkort

Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Onyx Artist + Eris E3.5

Artikelnummer: 1053051
  • Färdigt ljudpaket för att komma igång med hemmastudion
  • Studiomikrofon, mikrofonstativ, USB-ljudkort, studiohörlurar och 3,5"-studiohögtalare samt 6,3 mm-kabel
  • Kondensatormikrofon inkl stötdämpande hållare, popfilter och XLR-kabel
4 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
För dig som vill komma igång med egen ljudstudio har vi satt samman ett ljudpaket med allt du behöver för att komma igång. Det passar lika bra om du vill börja podda, vill börja spela in dina egna låtar eller helt enkelt vill säkra upp bra ljud framför datorn, både in och ut. Låt en studiomikrofon av kondesatortyp av välrenommerade Røde lösa en bra och klar ljudupptagning, och lyssna på resultatet antingen via studiohörlurarna eller högtalarna som också ingår. Slutligen medföljer även mikrofonstativ, ett ljudkort för anslutning av mikrofon och eventuella andra ljudkällor samt en ljudkabel.

Paketet innehåller

Røde NT1-A studiokit

Røde NT1-A är en kondensatormikrofon perfekt för sång och tal i studio eller för podcast. Mikrofonen kommer med ett studiokit där ett stötdämpande fäste, pop filter samt sex meter XLR-kabel ingår. Studiomikrofonen ha väldigt lågt egenbrus på endast 5 dBA som ihop med den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal, men även för inspelning av akustiska instrument. NT1-A har låg distortion, klarar högt ljudtryck och har ett stort dynamiskt omfång. Det låga bruset gör denna mikrofon till en av de tystaste på marknaden.

SP TECH Headphones AH-1 50mm

Njut av din musik i ett par rejäla studiohörlurar. AH-1 från SP Tech har en justerbar huvudbygel som vilar lätt ovanpå huvudet, medan de mjuka öronkuddarna sluter tätt runt om dina öron och både stänger inne din musik för dig samtidigt som de isolerar ljud från din omgivning så du kan ge full fokus på detaljerna. SP Tech AH-1 passar lika bra för studiomonitorering som till HiFi-lyssning med sina 50 mm stora hörlurselement som ger dig en kraftfull bas, krispig diskant och detaljerad ljudbild.

Mackie Onyx Artist 1x2

Onyx USB audio interface från Mackie levererar ljud i studiokvalitet med maximalt utrymme och extremt lågt ljud. Så oavsett om du klurar på en ny hitlåt i studion eller jobbar med en livestream så kan Onyx Artist 1x2 bistå med mikrofonförstärkning och flexibel överföring av dina instrumentsignaler till datorn. Ljudkortet har USB 2.0-portar Typ B för smidig inkoppling till dator eller laptop med minimal fördröjning. Mackie Onyx Artist 1x2 kombinerar analoga premiumkretsar i en robust och tålig design med högupplöst 24-bitars 192 kHz-sampling för att ge dig ett kraftfullt och portabelt verktyg i din hemmastudio.

Presonus Eris E3.5

Studiohögtalare i PreSonus Eris-serien används över hela världen av ljudtekniker som behöver höra alla detaljer i sina inspelningar. Nu kan du uppleva rent och äkta ljud även hemma hos dig. PreSonus Eris kompakta nog att passa nästan varsom helst och passar perfekt för spel- och hemmavideoproduktion. Eris E3.5 använder samma teknik som de större Eris-modellerna för att leverera ljud i studiokvalitet med ett jämnt och exakt frekvenssvar.

Dixon Stands Mikrofonstativ med teleskopbom MS232BK

Mikrofonstativ med justerbar teleskopbom och höj-och sänkbart. Kraftigt, men ändå smidigt och lätt att justera med skruvhantag i metall. Adapter för båda sorters mikrofonfästen medföljer. Fällbara ben.

Roland ljudkabel 6,3 mm 1 m

Två st ljudkablar 6,3 mm till 6,3 mm för att koppla från ljudkortet till respektive högtalare. 1 meter.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.