Ljudkit med studiomikrofon, hörlurar, 2-kanals ljudkort & 4,5"-studiohögtalare

Røde Studiokit NT1-A + AH-1 + Studio 26C + Eris E4.5

Artikelnummer: 1053052
  • Kom igång med ljudstudio med vårt färdiga ljudpaket
  • Studiomikrofon, mikrofonstativ, USB-ljudkort, studiohörlurar och 4,5"-studiohögtalare samt audiokabel
  • Kondensatormikrofon inkl stötdämpande hållare, popfilter och XLR-kabel
  • 4,5" högtalare i par för studiomonitorering
6 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Detta ljudpaket innehåller det du behöver för att skapa en egen ljudstudio i ditt hem och innehåller en studiomikrofon från Røde, ett par kraftiga studiohögtalare och USB-ljudkort med dubbla kanaler från Presonus samt ett par studiohörlurar från SP TECH. Du får även med ett mikrofonstativ samt en ljudkabel för att ansluta högtalarna till ditt ljudkort. Detta studiokit löser det mesta, både för att ta upp ljud och leverera ut ett slutresultat med ärlig och klar ljudbild, perfekt för både musikinspelning, poddcast eller vlogg och streaming.

Paketet innehåller

Røde NT1-A studiokit

Røde NT1-A är en kondensatormikrofon perfekt för sång och tal i studio eller för podcast. Mikrofonen kommer med ett studiokit där ett stötdämpande fäste, pop filter samt sex meter XLR-kabel ingår. Studiomikrofonen ha väldigt lågt egenbrus på endast 5 dBA som ihop med den höga kvaliteten gör den utmärkt för inspelning av sång och tal, men även för inspelning av akustiska instrument. NT1-A har låg distortion, klarar högt ljudtryck och har ett stort dynamiskt omfång. Det låga bruset gör denna mikrofon till en av de tystaste på marknaden.

SP TECH Headphones AH-1 50mm

Njut av din musik i ett par rejäla studiohörlurar. AH-1 från SP Tech har en justerbar huvudbygel som vilar lätt ovanpå huvudet, medan de mjuka öronkuddarna sluter tätt runt om dina öron och både stänger inne din musik för dig samtidigt som de isolerar ljud från din omgivning så du kan ge full fokus på detaljerna. SP Tech AH-1 passar lika bra för studiomonitorering som till HiFi-lyssning med sina 50 mm stora hörlurselement som ger dig en kraftfull bas, krispig diskant och detaljerad ljudbild.

Presonus Studio 26C

Presonus Studio 26C gör det lätt för dig att koppla in upp till två mikrofoner eller instrument till din dator för att göra din egna ljudinspelning. Det medföljande programmet Studio One Artist låter dig mixa och editera ljudet så du kan komma igång med proffsiga ljudproduktioner. Ljudkortet har USB-C-anslutning för enkel inkoppling i datorn, och den är kompatibel med både Windows, Mac och Chromebook. Presonus Studio 26C strömförsörjs via USB och behöver inte någon separat strömkabel, vilket gör den till ett riktigt portabelt och flexibelt ljudkort.

Presonus Eris E4.5

Studiohögtalare i PreSonus Eris-serien används över hela världen av ljudtekniker som behöver höra alla detaljer i sina inspelningar. Nu kan du uppleva rent och äkta ljud även hemma hos dig. PreSonus Eris kompakta nog att passa nästan varsom helst och passar perfekt för spel- och hemmavideoproduktion. Eris E4.5 använder samma teknik som de större Eris-modellerna för att leverera ljud i studiokvalitet med ett jämnt och exakt frekvenssvar.

Dixon Stands Mikrofonstativ med teleskopbom MS232BK

Mikrofonstativ med justerbar teleskopbom och höj-och sänkbart. Kraftigt, men ändå smidigt och lätt att justera med skruvhantag i metall. Adapter för båda sorters mikrofonfästen medföljer. Fällbara ben.

Roland ljudkabel 6,3 mm 1 m

Två st ljudkablar 6,3 mm till 6,3 mm för att koppla från ljudkortet till respektive högtalare. 1 meter.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.