Kraftfull looper för ditt skrivbord

Roland Boss RC-505 Loop Station

Artikelnummer: 1048982
 • Fem stereospår med dedikerade kontroller
 • Kraftfulla inbyggda effekter
 • Bakgrundsrytmer och avancerad monitorlyssning
 • Audioingångar och USB
4 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

Boss RC-505 Loop Station
Red Whips 12-pack
Mikrofonkabel XLR hane - XLR hona 3 meter
5 268 SEK
Boss RC-505 Loop Station
Kabelband x3
Mikrofonstativ PSA1 professional studio boom arm
5 995 SEK

Kraftfull looper för ditt skrivbord

RC-505 Loop Station är en kraftfull looper för sångare, beatboxerss och DJ:s världen runt. Loopern har fem stereospår som kan användas samtidigt med inspelning/overdub/uppspelning oberoende av kanal, i direkt kontroll av dina fingrar. Du kan använda de inbyggda effekterna både på ingångssignal och på de separata spåren. RC-505 har stora kontrollmöjligheter för musiker som loopar gitarrer, keyboards och andra instrument.

Fördelar

 • Fem stereospår med dedikerade kontroller
 • Kraftfulla inbyggda effekter
 • Bakgrundsrytmer och avancerad monitorlyssning
 • Audioingångar och USB

Fem stereospår med dedikerade kontroller

Med dedikerade volymreglar kan du mixa dina loop-nivåer på RC-505:s fem stereospår i realtid. Varje spår har sin egen inställning för playback (multi, single, one-shot, reverse, etc.) och temposynk, vilket ger ett obegränsat antal kreativa loop-beteenden.

Kraftfulla inbyggda effekter

Med RC-505:s stora urval av effekter är det lätt att lyfta dina loopar när du uppträder. Input FX låter dig processa ljuden under loop-inspelning medan Track FX ger vidare möjligheter under uppspelning. Sex dedikerade av/på-knappar – tre för Input FX och Track FX – kan sparas med dina favoriteffekter medan lättanvända rattar låter dig manipulera parametrar som filter cutoff och effektdjup i realtid. En global kompressor och reverbeffekter finns också för att ge den sista touchen till dina loopar.

Bakgrundsrytmer och avancerad monitorlyssning

Inbyggt i loopern finns 85 olika rytmer som ger dig ett bakgrundsackompanjemang vid inspelning av loopar, med många olika udda taktarter för avancerad looping. Rytmerna kan kopplas separat till hörlursuttaget och fungera som ett click track för monitorlyssning, så att du kan hålla koll på tempot när du skapar loopar. Du kan även styra individuella phrase tracks till hörlursuttaget.

Audioingångar och USB

RC-505 har flera ingångsmöjligheter när du vill bygga loopar. En XLR-mikrofoningång med fantommatning, mono/stereo 1/4-tums ingångar för gitarrer, syntar och andra instrument samt en minitele för att koppla in en smartphone eller annan stereospelare. Via USB kan man koppla till en dator och importera/exportera WAV-filer för att spara eller ladda loopar. RC-505 fungerar även som ett USB-ljudkort och gör det enkelt att integrera med musikmjukvara om man vill uppträda med en laptop, spela in audio synka via MIDI och mycket annat.


Levereras med

 • Roland Boss RC-505 Loop Station
 • Nätadapter
 • Användarmanual
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.