Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Anova Pro 2 Bi Colour Standard

Rotolight Anova Pro 2 Bi Colour Standard

Artikelnummer: 1037443
19 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Anova Pro 2 Bi Colour Standard
Belysningsstativ luftbromsat VC8008K
Takräls med 3 st pantografer
28 479 SEK
Anova Pro 2 Bi Colour Standard
Belysningsstativ 1005BAC
extra Pantograf till takrälspaket
23 270 SEK

OBS! Barndoors och batteri ingår ej!

Kraftigt ljus för både video och stillbild

Rotoligt Anova Pro 2 är en kraftfull LED-panel som går att använda till både video- och stillbildsjobb. Genom att öka lysdiodernas styrka i blixtläge med 250% får du en kraftigare effekt när lampan används som blixt. Med flera andra funktioner som CineSFX och inbyggd skyport-mottagare passar Anova Pro 2 många olika tillfällen.

Fördelar:

 • 70% starkare än Anova Pro
 • CineSFX som till exempel eld, blixt och TV med seriekoppling
 • Designer Fade och True Aperture Dimming
 • High Speed Sync
 • Kraftigare blixtstyrka och utan uppladdningstid
 • Inbyggd Elinchrom Skyport
 • Kombinera fastljus och blixt
 • DMX-styrning
 • V-lock strömförsörjning

Skillnader:

 • Anova Pro 2 Solo har fast färgtermperatur med 50º spridning
 • Anova Pro 2 Bi-Color Standard har variabel färgtemperatur med 50º spridning
 • Anova Pro 2 Bi-Color Ultrawide har variabel färgtermpatur med 110º spridning

CineSFX

Rotolight Anova Pro 2 kommer med färdiga inbyggda ljuseffekter, såsom eld, åska eller TV-ljus. Dessa simulerar ljuset från det olika källorna och används för att smidigt tillföra stämning och effekter i dina videofilmer. Effekterna går att ställa i ljusstyrka och intensitet, det vill säga frekvensen på blinkningarna för att kunna berätta olika historier. Använder du flera Anova Pro 2 kan du seriekoppla dessa.

Designer Fade och True Aperture Dimming

Med Designer Fade kan du anpassa toningen i ljuseffekterna för att minimera arbetet i efterproduktionen. True Apeture Dimming beräknar och visar rätt bländare för ditt motiv för ett visst avstånd, vilket gör det lätt att anpassa ljuset för dina kamerainställningar.

High Speed Sync

När du använder lampan som blixt har du möjlighet att synca ända ner till 1/8000 dels sekund vilket låter dig behålla det korta skärpedjupet som du får av ett ljusstarkt objektiv. High Speed Sync är möjlig tack vare att Anova Pro 2 använder LED vilka kan ha en längre brinntid än vanliga speedlight-blixtar.

Kraftigare blixtstyrka och utan uppladdningstid

Blixtfotografering kräver mer ljus än konstant belysning, men under en kortare tid. För att få ut maximal blixtprestanda av Rotolight Anova Pro 2 ökar panelens styrka med upp till 500% när den används med strömdrift och 250% vid batteridrift . En annan fördel med Anova Pro 2 är att du inte behöver vänta på att blixten ska ladda upp vilket gör att Anova Pro 2 fungerar bra även ihop med riktigt snabb seriebildtagning.

Inbyggd Elinchrom Skyport

Anova Pro 2 kommer med en inbyggd Elinchrom SkyPort 2,4Ghz HSS mottagare så du kan fjärrutlösa NEO II via en Rotolight SkyPort HSS sändare från Elinchrom. Nu har du möjlighet att placera Anova Pro 2 bakom, under, över eller vid sidan av din modell eller motiv för en intressantare och mer avancerad ljussättning. Sändaren kan styra upp till 10st Anova Pro 2 i fyra grupper upp till 200m bort. Om du inte använder en trådlös sändare kopplar du in blixten via PC-syncen på kameran, precis som en vanlig studioblixt.

Kombinera fastljus och blixt

Genom att kunna användas som både fastljus och blixt samtidigt kan du använda fastljus för att underlätta för autofokusen samt att se tydligt hur skuggorna hamnar. När du exponerar bilden aktiveras blixtfunktionen för ökad styrka.

Ställbar färgtemperatur (ej Solo)

Färgtemperaturen är ställbar och visas i Kelvin (3150K - 6300K) för att lätt kunna matcha andra ljuskällor eller för att skapa färgeffekter i ljussättningen. Givetvs är panelen dimmbar och flimmerfri.

Levereras med:

1 x Rotolight Anova Pro 2 Standard 50º
1 x Fäste för stativmontering
1 x Rotolight universal strömadapter med kabel

Filter kit:
1 x 216 Full diffusor (1.5 steg)
1 x 250 Medium, halvtransparent diffusor (3/4 steg)
1 x 184 “Cosmetic Peach” diffusor
1 x 279 1/8th Minus grönt (Magenta)
1 x Filterhållare

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.