Hård väska till NEO

Rotolight Hård väska till NEO

Artikelnummer: 1018592
4 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Väska i hårdplast för Rotolight NEO

Denna väska är anpassad att rymma tre stycken Rotolight NEO med tillbehör. Det utdragbara handtaget och hjulen gör den lätt att transportera. Väskan är IP67-klassad och har en mattsvart yta.

Väskan har formskuren inredning som gör att du bland annat får plats med:

  • 3 st Rotolight NEO
  • Belysningsstativ
  • Barn-doors
  • Nätadaptrar
  • Filters
  • Kulleder
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.