Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameralampa RL48 Interview Kit

Rotolight Kameralampa RL48 Interview Kit

Artikelnummer: 319946
1 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rotolight RL48 Interview Kit

Kameralampa som har LED- belysningen format som en ring. Belysningen är väldigt lätt och drivs med 3 stycken AA- batterier. I kitet medföljer 5 olika filter som förvaras innuti belysningen samt ett kit med 10 stycken extra filter.

I filmen visar vi Rotolight Kameralampa RL48 Interview Kit som innehåller 2st Rotolight RL48-B.

Belysningen kan antingen fästas i tillbehörsskon med medföljande fästen eller hängas runt till exempel mikrofonen på kameran.

Levereras med

  • 2 st Rotolight RL48-B
  • 2 st Stativfästen
  • 1 st färgfiltersats
  • 1 st tillbehörsväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.