LED-Belysning Titan X1 Pole Yoke

Rotolight LED-Belysning Titan X1 Pole Yoke

Artikelnummer: 1050706
 • Elektroniskt justerbar diffusion, fokus och spridning med SmartSoft-teknik
 • Toppmodern RGBWW-teknik för 16,7 miljoner färger
 • Inbyggd Bluetooth, trådlös DMX och Lumenradio CRMX-funktioner

Välj variant

49 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Titan X1 RGBWW LED-lampa med smart diffusion

Titan X1 har 16,7 miljoner färger, SmartSoft elektronisk diffusion, fokus och spridning, touchskärm med snabbstart och förprogrammerade CineSFX och HSS-blixt. Detta är studiopanelen för dig med de högsta kraven på din utrustning.

Fördelar

 • Elektroniskt justerbar diffusion, fokus och spridning med SmartSoft-teknik
 • Touchskärm med innovativa funktioner
 • 50 användarförinställningar för snabb inställning av din panel
 • High Speed Sync RGB-LED-blixt utan uppladdningstid
 • Stort galleri av effekter – CineSFX (Fire, Lightning, TV och mer)
 • Överlägsen färgåtergivning sparar tid i redigeringen
 • Toppmodern RGBWW-teknik för 16,7 miljoner färger
 • Inbyggd Bluetooth, trådlös DMX och Lumenradio CRMX-funktioner

Rotolight X1 RGBWW – idealisk för både studio och för location

Panelen har elektronisk diffusionsteknik, SmartSoft, elektronisk kontroll av diffusion, fokusering och spridning utan behov av gels. Med 16,7 miljoner färger och ett bibliotek med över 1400 industristandardgeler kan du få exakt den färgen du vill.

Du kan välja mellan fem belysningslägen: CCT, HSI, RGBW, XY och Filter. Rotolight X1 har en hög CRI- och TLCI-prestanda över hela CCT-spektrumet från 3000K–10.000K.

,

Elektronisk styrning av ljuset

Med Rotolights SmartSoft-teknologi kan du själv justera ljusets diffusion, fokus och spridning elektroniskt, något som ger en stor kontroll samtidigt som behovet av färg- och korrektionsgeler elimineras. Den stora ljuskällan ger ett mjukt ljus med korrekt återgivning av motivet utan några skarpa skuggor.

LCD-färgskärm med touch-kontroll

Titan X1 har en härdad LCD-pekskärm med ett intuitivt, snabbt och responsivt användargränssnitt. Du behöver inte längre navigera genom komplexa undermenyer, utan kan komma åt viktiga funktioner med ett enda tryck tack vare snabbstartikoner och upp till tio användaranpassade förinställningar.

Färgskärmen gör det också möjligt att se förhandsgranskningar av det omfattande filterbiblioteket i Titan X1, så att du kan få exakt den färg de vill utan att behöva gissa sig fram!

Kreativa ljuseffekter med CineSFX

Titan X1 är utrustad med CineSFX, Rotolights prisbelönta svit av anpassningsbara specialeffekter så som Fire, Lightning, TV, Gunshot, Paparazzi och ännu fler. De öppnar upp en mängd kreativa möjligheter som kan förbättra inspelningen.

Levereras med 

 • Titan X1
 • Fäste (välj mellan standard eller pole) 
 • Nätadapter och kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.