Softbox Kit till NEO och NEO 2

Rotolight Softbox Kit till Neo

Artikelnummer: 1042982
899 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Rotolight NEO Softbox kit

Fyrkantig Softbox med två meföljande diffusionsdukar med varierad intensitet samt ett raster för att du ska kunna variera ljussättningen för exempelvis porträttfotografering. Produkten monteras på Rotolight Barndoors (ingår ej) till NEO och NEO 2.

Fördelar:

  • Ger en större ljusskälla med mjukare och jämnare ljus
  • Kommer med två diffusionsdukar och ett raster
  • Passar skärmklaffar till både Rotolight NEO och Rotolight NEO 2

Levereras med:

  • Två diffusiondukar
  • Raster

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.