Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mikrofonhållare Lyre med MHR

Rycote Mikrofonhållare Lyre med MHR

Artikelnummer: 322149
690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lyre är en slitstark mikrofonhållare som är designad för att förebygga buller och vibrationer från kamera. Lyre mikrofonhållare ersätter befintliga mikrofonhållare och levereras med tre uppsättningar av metriska skruvar ( 20mm långa M2.5 , M3 och M4 typer) , vilket gör det möjligt att fästa den direkt till många vanliga videokameror , till exempel Panasonic DVX - serien , Sony NXCAM , DSR , HVR , PMW -och HDR - serien , och många Canon X - serien .

Passar shotgunmikrofoner som är från 19-25mm tjocka i diameter och upp till 30cm långa.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.