Super-softie, diameter 24-25 mm längd 50 mm

Rycote Super-softie, diameter 24-25 mm längd 50 mm

Artikelnummer: 1020596
  • Minskar vindljud och handljud vid filmning
  • Bibehåller god ljudkvalitet
1 399 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Super-softie behåller samma vindskyddsprestanda som en klassisk vindskyddspäls men gör det med hjälp av ett nytt material, 3D-Tex. Detta kombnierar utmärkt ljudtransparens med superb dämpning av vindbrus. Den har ingen hård intern struktur utan behåller sin form helt av 3D-tex materialet. Detta reducerar störningar och gör skyddet mer tåligt, då inga viktiga hård-delar kan bytas av eller gå sönder. Om vindskyddet skulle bli blött, antingen av kraftigt reng eller av att man har rengjort det så går det att bara krama ur vattnet, samt att den torkar fort utan att det påverkar prestandan.

Att hitta rätt diameneter på vindskyddet beror på diameter och längd på mikrofonen. Vindskyddet är designat för cylindriska shotgun mikrofoner, med öppningar som inte är längre bak än 12cm. Det är viktigt att mikrofonen täcker även sista öppningen.

Diametern är också viktig, då mikrofonen måste sitta tight för att ge en bra försegling. Rycote Slip-on kommer i tre olika diameter. Universal (19-25mm), Standard (19-22mm) samt Large (24-25mm). Ju bättre passform ju bättre vindskyddseffekt.

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.