Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohuvud FSB 8 Fluid Head

Sachtler Videohuvud FSB 8 Fluid Head

Artikelnummer: 1000492
15 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Allroundhuvud till videostativ

FSB 8 är ett multifunktionellt allroundhuvud till videostativ från Sachtler, som klarar utrustning upp till 10 kg. Den smidiga Snap & Go-tekniken gör det enkelt och problemfritt att montera och avmontera din utrustning från sidan av stativet. Stativhuvudet har en lång kameraplatta, som gör positioneringen av din kamera lätt och flexibel. Självklart har den alla smarta funktioner vi förknippar med stativhuvud från Sachtler, som Speedbalance, dämpning, parkeringsposition för extra kameraskruvar, bland mycket annat.

Fördelar

  • Passar många olika applikationer
  • Enkel sidmontering av utrustning
  • Stor flexibilitet för positionering
  • Upplyst vattenpass

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.