Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Flowtech 75 med FSB 8 T videohuvud, ett snabbt stativ

Sachtler Videostativkit Flowtech System FSB 8 T FT MS

Artikelnummer: 1035963
  • Snabbt att ställa in
  • Hög höjd
  • FSB 8 T Touch & Go videohuvud
  • Midlevel spreader
  • Spagatläge
26 999 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Flowtech 75 med FSB 8 T videohuvud, ett väldigt snabbt stativ

Sachtler Flowtech 75 är ett stativ med tre bensektioner men enbart ett reglage för samtliga bensektioner, vilket gör att stativet blir väldigt snabbt att sätta upp och smidigt att jobba med.

Fördelar:

  • Snabbt att ställa in
  • Hög höjd
  • Spagatläge
  • Midlevel spreader
  • FSB 8 T Touch & Go videohuvud

Flowtech 75 MS

De stora låsen för att justera benen är placerade högt på stativet vilket gör att du inte behöver böja dig ner eller lyfta upp stativet för att justera benlängden. Öppna låset, lyft stativet till önskad höjd och lås igen. Innanför de stora benlåsen finns en mindre knapp för att låsa upp spagatläget så du har möjlighet att placera kameran i låga vinklar. Magneter vid fötterna håller ihop stativet när det är i transportläge och det är enkelt att växla mellan platta gummifötter för inomhusbruk till spikfötter genom att helt enkelt ta bort den platta gummifoten.

FSB 8 T

FSB 8 T är ett multifunktionellt allroundhuvud till videostativ från Sachtler, som klarar utrustning upp till 10 kg. Den smidiga Touch & Go-tekniken gör det enkelt och problemfritt att montera och avmontera din utrustning från stativet. Stativhuvudet har en lång kameraplatta, som gör positioneringen av din kamera lätt och flexibel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.