Videostativkit FSB 10 T FT MS

Sachtler Videostativkit FSB 10 T FT MS

Artikelnummer: 1041046
  • Snabb uppsättning och hoppfällning filmaren som är på språng
  • Vätskedämpat huvud med Touch & Go-teknik för snabb på -och avmontering
  • Fånga låga och höga vinklar tack vare den mångsidiga designen
51 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Flowtech 100 med FSB 10 T videohuvud, ett väldigt snabbt stativ

Sachtler Flowtech 100 är ett stativ med tre bensektioner men enbart ett reglage för samtliga bensektioner, vilket gör att stativet blir väldigt snabbt att sätta upp och smidigt att jobba med. FSB 10 T huvudet klarar kamerautrustning upp till 14 kg.

Fördelar:

  • Snabbt att ställa in
  • Hög höjd
  • Spagatläge
  • Midlevel spreader
  • FSB 10 T Touch & Go videohuvud

Flowtech 100 MS

De stora låsen för att justera benen är placerade högt på stativet vilket gör att du inte behöver böja dig ner eller lyfta upp stativet för att justera benlängden. Öppna låset, lyft stativet till önskad höjd och lås igen. Innanför de stora benlåsen finns en mindre knapp för att låsa upp spagatläget så du har möjlighet att placera kameran i låga vinklar. Magneter vid fötterna håller ihop stativet när det är i transportläge och det är enkelt att växla mellan platta gummifötter för inomhusbruk till spikfötter genom att helt enkelt ta bort den platta gummifoten.

FSB 10 T

FSB 10 T är ett multifunktionellt allroundhuvud till videostativ från Sachtler, som klarar utrustning upp till 12 kg. Den smidiga Touch & Go-tekniken gör det enkelt och problemfritt att montera på och av din utrustning från stativet. Stativhuvudet har en lång kameraplatta, som gör positioneringen av din kamera lätt och flexibel.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.