Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Professionellt Videostativkit System 18 S2 SL MCF

Sachtler Videostativkit System 18 S2 SL MCF

Artikelnummer: 1034872
  • Videohuvud 18 S2 klarar utrustning mellan 2-22kg
  • Sachtlers Speed Lock gör det extremt snabbt att ställa in benen på stativet
  • Tillverkat i kolfiber med både midlevelspreader och dubbelben
76 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sachtler CL MCF med  18 S2 videohuvud

Stativ SL MCF

Sachtlers Speed Lock gör det extremt snabbt att ställa in benen på stativet. Låsmekanismen är kopplad till båda låspunkterna så att du med en handrörelse låser/öppnar stativbenen för justering. Tillverkat i kolfiber med både midlevelspreader och dubbelben för högsta stabilitet.

Videohuvud 18 S2

Videohuvud 18 S2 klarar utrustning mellan 2-22kg och har 16 olika motviktsnivåer. Temperaturomfånget sträcker sig från -40ºc till +60ºc för maximal pålitlighet även i extrema förhållanden.Huvudet använder Sachtler's "Touch & Go"-system för kameraplattan och har ett bakgrundsbelyst vattenpass

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.