Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Stativkit till mindre och medelstora kameror

Sachtler Videostativkit System Ace M GS Ground Spread

Artikelnummer: 319021
  • Klarar kameravikter på upp till 4 kg
  • Stativhuvudet har flera justeringsmöjligheter
  • Bra jämnvikt och mjuka panoreringar
7 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sachtler Ace M Mid Level Spread
Stativkit till mindre och medelstora kameror. Klarar kameravikter på upp till 4 kg. Stativhuvudet har flera justeringsmöjligheter för att få en bra jämnvikt och mjuka panoreringar.

Levereras med
Ace M stativ
Ace 75/2 D stativhuvud
Spreader SP 75
Ace bag

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.