Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kompakt ENG stativ i aluminium

Sachtler Videostativkit System FSB 4 / 2 D

Artikelnummer: 1031734
  • Passar utmärkt till moderna video-kameror och DSLR/Spegellösa systemkameror
  • Med Snap & Go-mekanism tar du snabbt av kameran för handhållen filmning
  • Nivelleringsskål för vågrätt justering när stativet står på ojämn mark
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sachtler videostativ ENG 75/2D med FSB 4 huvud

Stativ ENG 75/2 D

Kompakt ENG stativ i aluminium. Idealt för moderna video-kameror och DSLR/Spegellösa systemkameror som används för filminspelning.

Huvud FSB 4

Litet professionellt vätskedämpat videohuvud med maxbelastning på 4kg. Speedbalance teknologi gör det snabbt att balansera och med Snap & Go mekanisken tar du snabbt loss kameran för handhållet arbete.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.