Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

860 PRO 256GB SSD, 2.5" SATA, 6Gb/s, 512 MB buffer

Samsung 860 PRO 256GB SSD, 2.5" SATA, 6Gb/s, 512 MB buffer

Artikelnummer: 1041515
1 049 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Samsung 860 PRO 256GB SSD, 2.5" SATA, 6Gb/s, 512 MB buffer , krypterat 256 bitars AES,

Hårdisken drivs med den senaste V-NAND-tekniken och en robust algoritmbaserad styrenhet och hanterar smidigt tung arbetsbelastning från avancerade datorer, arbetsstationer och NAS. 860 PRO arbetar med sekventiella skrivhastigheter upp till 530 MB/s med den bästa kombinationen av den senaste V-NAND och en förfinad styrenhet som ger sekventiella läshastigheter på upp till 560 MB/s.

Fördelar

  • Snabb SSD-hårddisk
  • Hög prestanda

Levereras med

  • Samsung 860 PRO 256GB SSD, 2.5" SATA, 6Gb/s, 512 MB buffer , krypterat 256 bitars AES,
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.