Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Galaxy Note 10 Plus 256GB Svart

Samsung Galaxy Note 10 Plus 256GB Black

Artikelnummer: 1045709
 • 6,8 tums infinity-skärm som täcker 95% av telefonens framsida
 • 3 stycken bakkameror med samma kvalitet för foto somvideo
 • Snabb- och trådlös laddning som räcker hela dagen
 • Medföljande S-Pen för precist arbete på din telefon
11 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

En kraftfull telefon framtagen för högpresterande

Samsung Galaxy Note10+ är en högpresterande allt-i-ett-telefon. Använd den som en PC, en spelkonsol eller varför inte en imponerande kamera. Den 6,8 tums stora skärm sträcker sig över hela telefonen ger och ger dig en biokänsla vid filmvisning. Kamerasystemet har 3 stycken kameror bak och det är nu möjligt att få samma kvalitet på film som på bild. Filma med förbättrat fokus och framhäv din film med bokeh-effekt. Vill du få tips om att filma med din mobiltelefon? Besök vår blogg och fördjupa dig mer.

Fördelar

 • 6,8 tums infinity-skärm som täcker 95% av telefonens framsida
 • Fingeravtrycksläsare som säkert låser upp din telefon
 • Snabb- och trådlös laddning som räcker hela dagen
 • Trådlös batteridelning för att dela dit batteri utan sladdar
 • 3 stycken bakkameror med samma kvalitet för foto som video
 • Medföljande S-Pen för precist arbete på din telefon

En kamera för ökad kreativitet

Samsung Galaxy Note10 har ett kamerasystem konstruerat för dig som fotar och filmar mycket. En kamera på 16MP med ultravidvinkel, en andra på 12MP med vidvinkel och en tredje på 12MP som har 2x optisk zoom gör det möjligt att ta proffsiga bilder. Med en ljuskänslighet på ner till f/1,5 ökar kvaliten på bilden i mörka förhållanden. Kamerorna håller lika hög kvalitet på bilden oavsett om du filmar eller tar stillbilder. Tack vare förbättrat fokus och med bokeh-effekt kan du ta din video till nya nivåer. Den har även en zoom-infuktion som gör att ljudet anpassas till den punkt i filmen du zoomar in på. Super Steady-funktionen minskar skakningar och ger stabila samt mjuka rörelser i filmen.


Tilltalande design

Samsung Galaxy Note10 har en kompakt och lätt design som verkligen tilltalar ögat. En infinity-skärm som täcker 95% av telefonens framsida och som tack vare den ljusstarka Amoled-tekniken framhäver kontraster och färger oavsett om du befinner dig i mörker eller solljus. Skärmen anpassar sig också efter omgivningen och dina ögons bästa, det vill säga att den minskar det skadliga blå ljuset.

Prestanda utöver det vanliga

Samsung Galaxy Note10 är en telefon som du kan anpassa efter dina behov och är gjord för dig som behöver mycket kraft. Telefonen har ett stort batteri som kan känna igen ditt användningsområde och på så sätt anpassa telefonens krafter efter det. Med en snabbladdning på 30 min laddas batteriet upp och räcker hela dagen. Den kraftfulla processorn tillåter dig exempelvis att filma, streama eller redigera och du kan även göra flera saker samtidigt utan att tumma på hastigheten.

Medföljande  S-pen för ökad upplevelse

Samsung Galaxy Note10 kommer med en penna som ger dig ett mer effektivt och precist sätt att arbeta. Den gör det möjligt att göra upp skisser och teckningar samt redigera foto och film. Du kan använda pennan vid flera tillfällen. Det går exempelvis styra din presentation, spela upp en video eller använda den som kamerautlösare. Gör snabba anteckningar med pennan och renskriv dem sedan till digital text.

Levereras med

 • Samsung Galaxy Note10+ 256GB Svart
 • S-Pen
 • USB-A till USB-C kabel
 • Strömadapter
 • Hörlurar
 • Bruksanvisning
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.