Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

14mm f/2,8 IF ED UMC Aspherical till Nikon (AE)

Samyang 14mm f/2,8 IF ED UMC Aspherical till Nikon (AE)

Artikelnummer: 316523
3 438 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Värdepaket

14mm f/2,8 IF ED UMC Aspherical till Nikon (AE)
Putsduk Photo Microklear Cloth
Rengörings kit för optik
3 656 SEK
14mm f/2,8 IF ED UMC Aspherical till Nikon (AE)
L-R2 kamerahuslock + bakre objektivlock till Nikon F
Filterhållare 150 till Samyang 14mm f/2,8 IF ED
5 487 SEK

Samyang MF 14/2,8 IF ED UMC Aspherical
Detta supervidvinkelobjektiv har utformats för att fungera med fullformatssensorer och APS-C. Den optiska konstruktionen består av 14 element och 12 optiska grupper. Objektivet har två ED-linser och två asfärsiska element.

En bländarmotor och ett CPU-chip är installerat för att hjälpa till med automatisk exponering (AE). Bländaren kan styras från kamerahuset tack vare den inbyggda motorn och chipet. Fokus styrs även med indikatorlampa.

Levereras med:
Främre och bakre objektivlock, objektivpåse

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.