Samyang 21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Sony E
Samyang 21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Sony E
Samyang 21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Sony E
Artikelnummer: 1021823

Samyang 21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Sony E

21mm f/1,4 ED AS UMC CS till Sony E

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
4 090 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Samyang 21/1,4 ED AS UMC CS till Sony E
Ett ljusstarkt vidvinkelobjektiv som passar lika bra till landskapsfotografering, inredning och arkitektur som till porträtt. Objektivet är lätt och kompakt vilket gör det smidigt i användning med spegellösa kameror. Linsen har 8 glas indelade i 7 grupper, inklusive 3 asfärsiska linser (ASP) samt en lins med ED-glas som har väldigt låg spridningsfaktor, hög kontrast, samt högre motståndskraft mot reflektioner. Detta gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden.

Den manuella fokusringen är mycket mjuk vilket gör fokuseringen enkel och precis.

Levereras med
Motljusskydd

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.