Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

24mm f/1,4 ED AS UMC till Micro 4/3

Samyang 24mm f/1,4 ED AS UMC till Micro 4/3

Artikelnummer: 320582
6 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

24mm f/1,4 ED AS UMC till Micro 4/3
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 77mm
7 818 SEK
24mm f/1,4 ED AS UMC till Micro 4/3
Polarisationsfilter cirkulärt 77mm
UV-filter MC 370 slim 77mm
8 629 SEK
Samyang 24/1,4 ED AS UMC
Detta vidvinkelobjektiv från Samyang är utrustad med 13 linser i 12 grupper. Fyra av dessa linser är tillverkade i ED-glas (låg spridning) medan två av linserna är asfäriska. Objektiver har antireflexbehandling av UMC-typ i flera skikt som ger enastående ljusgenomsläpp.

På kameror med fullstor sensor utgör det nya objektivet ett högkvalitativt vidvinkelobjektiv, perfekt för arkitektur- och landskapsfotografering. Fotografer som använder DX-sensorer får ett perfekt objektiv för fotojournalistik och landskapsfotografering. Monterat på Four Thirds-kameror ger objektivet en universell och ljusstark konstruktion motsvarande 50 mm brännvidd.

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.