24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II till Micro 4/3

Samyang 24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II till Micro 4/3

Artikelnummer: 1033742
6 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
6 718 SEK

Samyang 24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II
Detta objektiv har utvecklats främst för filmskapande ändamål där hög ljusstyrka är det primära kravet. Den har en fokusring som är anpassad för utrustning med follow-focus och en steglös bländare som tillåter användaren att tyst ändra fokus och skärpedjup under filmning. Anpassad för Micro 4/3 och motsvarar då ett 48mm objektiv.  VDSLR-versionen har samma optiska prestanda som Samyang 24/1,4 ED AS UMC (utan VDSLR). Detta objektiv har endast manuell fokusering.

Levereras med:
Samyang 24mm T1.5 VDSLR ED AS IF UMC II , främre och bakre objektivlock,
objektivpåse, motljusskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.