Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

50mm f/1,4 AS UMC till Fuji X

Samyang 50mm f/1,4 AS UMC till Fuji X

Artikelnummer: 1017102
3 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Normalobjektiv för fotografering i svagt ljus
Detta fasta Samyang-objektiv har en brännvidd på 50 mm och en största bländare på f/1,4 och passar för Fuji X. Objektivet är perfekt att använda vid fotografering i svagt ljus, när du önskar kort skärpedjup för att separera motivet från bakgrunden och vacker bokeh.

Optiken består av nio linselement i sex grupper med en asfärsik och en hybridasfärsik lins. För att säkerställa hög kontrast och pålitlig färgåtergivning har alla linselement behandlats med UMC antireflexbehandling. Endast manuell fokusering.

Levereras med:
  • Motljusskydd
  • Främre objektivlock
  • Bakre objektivlock
  • Mjuk objektivväska

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.