50mm f/1,4 AS UMC till Sony E

Samyang 50mm f/1,4 AS UMC till Sony E

Artikelnummer: 1017108
4 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Normalobjektiv för fotografering i svagt ljus
Detta fasta Samyang-objektiv har en brännvidd på 50 mm och en största bländare på f/1,4 och passar för fullformatkameror men också mindre sensorer. Objektivet är perfekt att använda vid fotografering i svagt ljus, när du önskar kort skärpedjup för att separera motivet från bakgrunden och vacker bokeh.

Optiken består av nio linselement i sex grupper med en asfärsik och en hybridasfärsik lins. För att säkerställa hög kontrast och pålitlig färgåtergivning har alla linselement behandlats med UMC antireflexbehandling. Endast manuell fokusering.

Levereras med:
  • Motljusskydd
  • Främre objektivlock
  • Bakre objektivlock
  • Mjuk objektivväska
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.