Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Sony E

Samyang 50mm T1.3 AS UMC CS Cine till Sony E

Artikelnummer: 1021837
4 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

50/1,3 Cine AS UMC CS till Sony E
Med detta objektiv från Samyang får du bra bild- och filmkvalitet även i sämre ljusförhållanden. Objektivet har manuell foksusering och är utvecklat främst för filmskapande ändamål.

Med fokusringen kan du styra fokuseringen och med bländarringen styr du bländaren tyst när du filmar för ett exakt resultat. Det låga T-numret möjliggör filminspelning under olika ljusförhållanden. Endast manuella kontroller.

Linsen har 9 glas indelade i 7 grupper, inklusive 2 asfärsiska linser (ASP) som gör att du får en fantastiskt hög upplösning genom hela bilden. För att optimera ljusinsläppet samt minimera reflexerer och ghost har Ultra Multi Coating (UMC) använts.

Levereras med
Motljusskydd

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.