85mm T1.5 AS IF UMC VDSLR II till Micro 4/3

Samyang 85mm T1.5 AS IF UMC VDSLR II till Micro 4/3

Artikelnummer: 1022041
3 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

85mm T1.5 AS IF UMC VDSLR II till Micro 4/3
Putsduk Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
3 718 SEK

Samyang 85/1,5 AS IF UMC VDSLR II
Detta objektiv med manuell fokusering har utvecklats främst för filmskapande ändamål. Levererar bra bild- och filmkvalitet även i sämre ljusförhållanden. Objektivet erbjuder utmärkt bokeh tillsammans med sin 8-bladiga bländare.

Samyang 85mm är utformad med manuell intern fokusering (MF) vilket betyder objektivet inte ökar i storlek vid fokusering. En annan positiv aspekt med intern fokusering är att linsen är mindre och sannolikheten att få damm inuti är betydligt mindre. Fokusringen har tandade ringar vilka är kompatibla med professionella följande fokus system. Likaså en tandad, frikopplad (steglös) bländarring. Denna teknik möjliggör smidig och exakt kontroll över fokus och bländare under videoinspelning/filmning.

Levereras med
Samyang 85/1,5 AS IF UMC VDSLR, främre och bakre objektivlock, objektivpåse, motljusskydd

Glöm inte!
Köp till ett neutralt filter (UV eller Skylight) för att skydda objektivets frontlins.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.