Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

8mm T3.1 VDSLR UMC Fisheye II till Fuji X

Samyang 8mm T3.1 VDSLR UMC Fisheye II till Fuji X

Artikelnummer: 1017098
3 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Kompakt videoobjektiv
Det videoobjektivet från Samyang är designad för APS-C-sensorer. Den kompakta designen gör objektivet lättare att ta med överallt. Med en vidvinkel på 180° kan du maximera karaktären av ett fisheye-objektiv. Objektivet är uppbyggt av elva linser i åtta grupper med två asfäriska glas och tre ED-glas för att du ska få hög bildkvalitet och kontrast även när bländaren är helt öppen.

Med fokusringen kan du styra fokuseringen och med bländarringen styr du bländaren tyst när du filmar för ett exakt resultat. Det låga T-numret möjliggör filminspelning under olika ljusförhållanden. Endast manuella kontroller.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.