Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Väska XEEN Hard Case 6 med skumplastinredning

Samyang Väska XEEN Hard Case 6 med skumplastinredning

Artikelnummer: 1025171
3 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Hardcase för Samyang XEEN

Hård väska med skumplasintredning speciellt designad för transportering och förvaring av sex stycken Samyang XEEN Cine-objektiv.

Fördelar:

  • Vattentät med O-ringstätning runt locket
  • Automatisk tryckutjämningsventil
  • Lätt att stänga
  • Vikt-testad samt vikbara handtag med mjukt grepp
  • Hål för 2 hänglås
  • Stapelbar
  • Tjockt chassimaterial
  • Kraftiga gångjärn
  • Infällbart draghandtag

Väskan är mycket hållbar och ger ett starkt skydd mot damm, vatten, stötar och skador. Väskan är tillverkad av plast som står emot låga temperaturer och är tätad med gummi så att dina objektiv inte blir blöta eller fuktiga. Dess gångjärn är gjorda av rostfritt stål och den har två spännen som försäkrar att väskan inte öppnas oavsiktligt. Väskans skumplastinredning skyddar utrustningen mot stötar och håller dina objektiv säkra vid resor.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.