Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne 128GB Cruzer Extreme Pro USB 3.0

Sandisk USB-minne 128GB Cruzer Extreme Pro USB 3.0

Artikelnummer: 1011603

Extremt snabbt USB-minne med stort utrymme, som låter dig föra över stora film- och bildfiler på bara några sekunder.

1 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sandisk Extreme Pro USB 3.0 128GB
Överför stora filer snabbt och enkelt tack vare USB 3.0, som erbjuder 60 gånger snabbare hastighet än USB 2.0. Tack vare det generösa utrymmet på 128GB, kan du bära med dig hela mediabiblioteket i fickan. Tillverkad i tåligt aluminium, för att skydda mot dagligt slitage. Bakåtkompatibel med USB 2.0.

Levereras med
Sandisk SecureAccess Software (för bl.a. lösenordsskydd).

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.