Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne 128GB Extreme Go USB 3.1

Sandisk USB-minne 128GB Extreme Go USB 3.1

Artikelnummer: 1032446
1 090 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sandisk USB-minne 128GB Extreme GO USB 3.1

Mycket snabbt USB minne med skrivhastigheter på upp till 150 MB/sekund.

Upp till 35X snabbare än standard USB 2.0 enheter vilket innebär att du kan överföra en fullängds 4K film till enheten på mindre än en minut. Kontakten är infällbar och skyddas när den inte används. SanDisk Secure programvara medföljer, med 128-bitars kryptering och lösenordsskydd.

Bakåtkompatibel med USB 3.0 och USB 2.0.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.