Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne 3.0 256GB Ultra Dual

Sandisk USB-minne 3.0 256GB Ultra Dual

Artikelnummer: 1034853
1 690 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Flash-enhet för OTG-aktiverade Androidprodukter

Med detta USB-minne får du snabb och enkel överföring av filer mellan OTG-aktiverade Android-telefoner, surfplattor och PC-och Mac-datorer. Anslut bara SanDisk Ultra Dual USB Drive 3.0 till mikro-USB-porten på din Android-enhet för att flytta innehållet till enheten. Höghastighets USB 3.0-kontakten levererar en hastighet på upp till 130 MB/s.

Med SanDisk Memory Zone app (tillgänglig på Google Play) får du snabb åtkomst till dina filer och kan enkelt hantera dem. Du får dessutom ett backupskydd direkt i appen.

Fungerar med:

  • Kompatibel med de flesta Android-enheter. Kräver On The Go (OTG) kompatibilitet. På Sandisks hemsida hittar du fullsändig lista över kompatibla enheter.
  • Kompatibel med PC och Mac datorer- inga drivrutiner behövs: Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Mac OS 10.6+

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.