Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne 32GB Ultra Fit USB 3.0 New

Sandisk USB-minne 32GB Ultra Fit USB 3.0 New

Artikelnummer: 1029645
199 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Supersnabb överföring mellan enheter

Detta är ett extremt litet USB 3.0. Det blir enkelt att flytta media mellan olika enheter supersnabbt. Du kan överföra långfilmer upp till 10x snabbare jämfört med en standard USB 2.0. Dem slimmade designen gör USB-minnet optimalt för surfplattor, bärbara datorer, bilradion, TV och mycket annat.

Programvaran SanDisk Secureaccess kan laddas ner för att skydda dina privata filer i en krypterad och lösenordsskyddad mapp.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.