Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

USB-minne iXpand 2 32GB överföring USB-lightning

Sandisk USB-minne iXpand 2 32GB överföring USB-lightning

Artikelnummer: 1026463
799 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

USB-minne för din iPhone eller iPad
Med Sandisk iXpand 2 blir det enkelt att föra över bilder och filmer mellan din iPhone/iPad till en PC eller Mac. På så sätt kan du snabbt skapa ledigt utrymme på din enhet. Bilder och filmer i ditt fotoalbum kopieras automatiskt när du ansluter iXpand. Du kan även spela upp video och musikfiler från enheten genom iXpand Sync-appen som finns i App Store för iPhone och iPad.

Med lightningkontakt och USB 3.0.

Fungerar med:

  • iPhone och iPad med lightningkontakt
  • iOS 7.1 eller högre

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.