Audio adapter microphone kit

Saramonic Audio adapter microphone kit

Artikelnummer: 1032251
2 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Saramonic Audio Adapter Microphone Kit

Saramonic Audio Adapter Microphone Kit är en smidig två-kanals XLR ljudmixer med shotgun mic för DSLR.

Fördelar: 

  • Två balanserade XLR ingångar
  • Två realtids ljudnivå kontroller
  • Tre gain-nivåer (0dB, 10dB, 20dB)
  • LINE/MIC/48V PH växlare
  • Standard blixtskomontering
  • Low-cut (150Hz)
  • LED Indicator
  • 3.5mm utgång

Med tillgång till två stycken XLR-ingångar kan du använda upp till två stycken professionella mikrofoner samtidigt. Paketet levereras med en shotgun mikrofon som kan monteras direkt på adaptern eller användas med en längre kabel eller trådlös sändare+mottagare om du vill placera den på någon annan plats. Utöver fästet för mikrofoner finns även en vanlig blixtsko, perfekt för att montera en mottagare eller en lampa. Via två rattar kan du ställa nivån på respektive mikrofon och du ser ljudnivåerna direkt i kamerans display.

Saramonic Audio Adapter ansluts enkelt till kameran med en 3.5mm anslutning, så ljudet spelas in direkt i kamerans videofil. Ingen eftersynkronisering behövs. Då adaptern spelar in direkt på kameran och inte har något eget minne för inspelning, krävs det att kameran har en 3.5mm mikrofoningång.

 

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.