Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mygga med Lightning-kontakt till din iOS-enhet

Saramonic LavMicro Di myggmikrofon för iOS

Artikelnummer: 1044135
  • Riktad kondensatormikrofon med klämma
  • Lightning-utgång för högkvalitativt ljud
  • Fungerar med alla iOS-appar
1 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Saramonic LavMicro Di myggmikrofon för iOS

Myggmikrofon designad för iOS-enheter med digital Lightning-kontakt för optimal klarhet i ljudsignalen. Kompatibel med alla appar för video eller ljudinspelning och passar dig som vill ha en enkel, kompakt och smidig lösning för inspelning av intervjuer, presentationer eller podcast.

Fördelar

  • Riktad kondensatormikrofon med klämma
  • Lightning-utgång för högkvalitativt ljud
  • Fungerar med alla iOS-appar
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.