SmartRig II

Saramonic SmartRig II

Artikelnummer: 1027974
550 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Anslut en mikrofon eller ett instrument till smartphone

Med Saramonic SmartRig II kan du ansluta valfri mikrofon till din smartphone eller surfplatta via den vanliga headsetanslutning. Perfekt vid intervjuer eller om du exempelvis behöver spela in en ljudsignal från ett mixerbord. Mikrofonen ansluts med 3-polig XLR/TRS-combo och adaptern ansluts till telefonen via 4-polig TRRS 3,5 mm tele.

SmartRig II strömförsörjs via ett 9 volts batteri och kan ge +48 volt fantommatning för att driva kondensatormikrofoner. Via den inbyggda 3,5 mm teleanslutningen för hörlurar får du medhörning med kompatibla appar.

  • Frekvensomfång: 20 Hz – 20 kHz
  • Max ström vid fantommatning: 13 mA
  • Mått: 88 x 41 x 42 mm
  • Vikt: 75 gram

Telefon, mikrofon och kabel på bilden ingår ej

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.