Saramonic SmartRig II

XLR-uttag för mobila enheter med 3,5 mm-port

Artikelnummer: 1027974
  • XLR hona till 3,5 mm TRRS hane
  • Anslut en mikrofon eller ett instrument till smartphone
  • Hörlursuttag för medhörning
549 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Beställningsvara
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Beställningsvara

Med Saramonic SmartRig II kan du ansluta valfri mikrofon till din smartphone eller surfplatta via den vanliga headsetanslutning. Perfekt vid intervjuer eller om du exempelvis behöver spela in en ljudsignal från ett mixerbord. Mikrofonen ansluts med 3-polig XLR/TRS-combo och adaptern ansluts till telefonen via 4-polig TRRS 3,5 mm tele.

SmartRig II strömförsörjs via ett 9 volts batteri och kan ge +48 volt fantommatning för att driva kondensatormikrofoner. Via den inbyggda 3,5 mm teleanslutningen för hörlurar får du medhörning med kompatibla appar.

  • Frekvensomfång: 20 Hz – 20 kHz
  • Max ström vid fantommatning: 13 mA
  • Mått: 88 x 41 x 42 mm
  • Vikt: 75 gram

Telefon, mikrofon och kabel på bilden ingår ej

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.